Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Rynek napisał(a):MarcelZS ta wypowiedz nic nie wnosi to tematu!
Jak dla mnie relacje cos ok! Tylo sie cieszyc ze mamy tak rozwineta strone ze sa relacje live
michaelus napisał(a):Jeśli nic się nie dzieje na boisku to możnaby napisać np., że w ostatnich 5 minutach gra toczy się w środkowej strefie boiska itp.
emdżej napisał(a):michaelus napisał(a):Jeśli nic się nie dzieje na boisku to możnaby napisać np., że w ostatnich 5 minutach gra toczy się w środkowej strefie boiska itp.
Wczorah poszedłem za radą PawłaFB i w momentach przestoju pisałem co się dzieje na trybunach (race, sektorówki itp.)
emdżej napisał(a):Jeśli macie jeszcze jakieś pomysły takie jak właśnie Pawła i Tomano to piszcie
keff79 napisał(a):5 minut "ciszy" w momencie kiedy nic ciekawego się nie dzieje to żaden problem, biorąc pod uwagę pewien mecz na TVP3 za starych czasów kiedy to pan Zydorowicz wyszedł do wc na 15 minut podczas, których przeprowadzono pare ciekawych akcji :lol: ..i ten dzwięk skrzypiących drzwi hehhe..
Krawiec napisał(a):keff79 napisał(a):5 minut "ciszy" w momencie kiedy nic ciekawego się nie dzieje to żaden problem, biorąc pod uwagę pewien mecz na TVP3 za starych czasów kiedy to pan Zydorowicz wyszedł do wc na 15 minut podczas, których przeprowadzono pare ciekawych akcji :lol: ..i ten dzwięk skrzypiących drzwi hehhe..
Dobrze, że nie puścił tzw. bąka jak F. Drebin w "Nagiej broni" :lol:
Krawiec napisał(a):W przerwie meczu mogę Ci wysłać smsa z opisem kulinarnym - ....
Krawiec napisał(a):Np w Łodzi kiełbasa była na dwie gwiazdki w skali od 1 do 5
Krawiec napisał(a):w Gliwicach gorzej czyli jedna gwiazdka
Krawiec napisał(a):ale np w takim Wodzisławiu można było już przyznać spokojnie 3 gwiazdki - aczkolwiek cena kiełbasy w stosunku do jej ilości była chyba za duża (no cóż w końcu to 1 liga)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników