POLSKA vs AUSTRIA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Kolumb 2005-09-04, 11:13 am

NIe wiem czy sie ze mna zgodzicie,ale wczorajszy mecz bardzo przypominał ten Wisełki z Pana :roll: :roll: Do 60 min bardzo dobrze a potem coraz gorzej.W obornie słabiutko Rząsa - nie dosc ze niski to wolny,Kłos zamiast grac to tylko krzyczy,Baszczynski rownie slabo.Zawodnicy z Austrii mieli po 2 m wolnego na rozegranie w naszej 16-ce w II polowie.Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyl Kosowski,zamiast Smolarka niewyobrazam sobie kogos innego na prawej stronie.Jego zmiana uzasadniona bo dostał żółta kartke juz na zmeczeniu.Ale Mila"Zawsze leżę" nie nadaje sie wogole do reprezentacji :evil: :evil:

PS.Doping fantastyczny,w koncu brak trębaczy:twisted: .Sytuacja przed dlaszymi meczami bardzo dobra.NIe liczmy na innych tylko grajmy dla siebie i nie dopisujmy 3 pkt z Walia.Bedzie bardzo ciezko,plusem jest to ze Hartson nie zagra za zóte kartki.Dopiero w srode wieczorem robym tabele i gdybajmy co bedzie w pazdierniki,a paradoksalnie najwazniejszy dla nas mecz to bedzie mecz Andora - Armienia :wink:
Kolumb

Postprzez bakel 2005-09-04, 6:02 pm

Panowie, ja do tej pory nie miałem możliwości obejrzenia meczu na spokojnie z perspektywy kamery TVP2 ;-)
Mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj uda mi się ściągnąć mecz z netu.
Wrażenia z meczu: NIE-SA-MO-WI-CIE.
Fantastyczny, nieustający doping. Gole Smolarka i Kosowskiego wprowadziły publikę w stan euforii, ekstazy. Musiałem wyciągać leżącego kumpla z dolnego rzędu ;)
Gol na 2-1 <-> chwila konsternacji, i praktycznie od razu: "Nic się nie stało, Polacy, nic się nie stało"
Rajd Żurawskiego, faul, ułamki sekung oczekiwania na gwizdek. JEEEST! Nerwowe momenty tuż przed wykonaniem jedenastki, o kur.., JEEST :D
Przy bramce na 3-2 podobna reakcja jak przy pierwszym golu Austriaków.
Czułem się jak Zimoch w końcówce meczu Broendby - Widzew ;)
Gromkie WY-****-DA-LAĆ w wykonaniu całego sektora/stadionu(?) po każdej żółtej kartce...mniammm :))
Meksykańska fala na dwa fronty :) Jak w reklamie MasterCard: Bilet na mecz - 50PLN, Szalik - 30 PLN, Flaga - 20PLN, wrażenia - bezcenne :)

Pozdr dla całego sektora 19, Panowie, daliśmy radę :)
bakel

Postprzez slawojka 2005-09-05, 9:22 am

Powielę zdanie kolegów. Największe słowa uznania dla lini pomocy. Smolarek rewelacja, wyrasta na nową gwiazdę kadry. Uznanie dla Kosowskiego i Szymkowiaka, Sobolewski też OK!.
Błędem, na szczęście bez bolesnych skutków było wykonywanie karnego przez Maćka. Chłop zapierdzielał na sprincie ponad połowę boiska, wiadomo było że oddechu nie łapie. Owszem bramka mu sie należała, ale mogło to wiele kosztować, naszczęście....
Teraz operacja Walia!
slawojka

Postprzez RobertPiaski1906 2005-09-05, 3:27 pm

czy ma ktoś nagrany mecz na wideo jak cos to priv :)
RobertPiaski1906
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez macx39 2005-09-13, 2:11 pm

ja uwarzam ze bilety sa zadrogie niekarzdego stac by placic za bilet.
mlodzierz ktora niepracuje skad ma brac pieniadze bilety powiny byc tansze
Ostatnio edytowano 2005-09-13, 2:32 pm przez macx39, łącznie edytowano 1 raz
macx39

Postprzez macx39 2005-09-13, 2:15 pm

co sadzicie o cenach biletow????? :bz:
macx39

Postprzez twari 2005-09-13, 5:04 pm

CZLOWIEKU!! Nie potrafisz pisac poprawnie to slownik do reki i pisz ze slownikiem!! Bo razisz ortografia!!
A po drugie juz w jednym temacie ktos Ci uwage zwrocil ze mozna uzyc opcji ZMIEŃ i w jednym poscie dopisac kilka slow a nie pisac jeden post po drugim...
twari

Postprzez LeOnIdAsC!! 2005-10-03, 3:06 pm

slawojka napisał(a):Powielę zdanie kolegów. Największe słowa uznania dla lini pomocy. Smolarek rewelacja, wyrasta na nową gwiazdę kadry. Uznanie dla Kosowskiego i Szymkowiaka, Sobolewski też OK!.
Błędem, na szczęście bez bolesnych skutków było wykonywanie karnego przez Maćka. Chłop zapierdzielał na sprincie ponad połowę boiska, wiadomo było że oddechu nie łapie. Owszem bramka mu sie należała, ale mogło to wiele kosztować, naszczęście....
Teraz operacja Walia!
no pomoc pokazala ze morze byc nasza mocna strona szkoda ze szymkowiak niezagra z anglia.
smolarek pokazal ze bedzie mocnym punktem reprezentaci a kosowski terz pokazal ze jescze pamieta jak gra się w pilke.Blad trenera bylo zeby karnego strzelal zurawski ktory juz nieraz spudlowal karnego
LeOnIdAsC!!

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna