DRWĘCA N.MIASTO - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Dziura^^ 2005-09-12, 8:41 am

Ogladajac retransmisje na Tele 5 doszedłem do wniosku ze nie mamy składu na pierwsza lige:(... Butryn - kompletne nieporozumienie || i pozdrowienia dla komentatora tego meczu ( "Paweł" Piętka )
Dziura^^

Postprzez warchlak 2005-09-12, 9:47 am

Butryna po to wystawił ponieważ przyjechał fc z Mławy :D
warchlak
Prowokator

Postprzez ASTER 2005-09-12, 9:35 pm

warchlak napisał(a):Butryna po to wystawił ponieważ przyjechał fc z Mławy :D

Bardzo ładnie Mława sie zachowała jak go zdejmowali. Widać, że bardzo cenią tego zawodnika. Szkoda tylko, że u nas gra słabiej niż potrafi. :(
Oby się chłopak przebudził bo to już 7 kolejeczka wybiła.
ASTER

Postprzez Sebek 2005-09-13, 7:29 am

ASTER napisał(a):

Bardzo ładnie Mława sie zachowała jak go zdejmowali. Widać, że bardzo cenią tego zawodnika. Szkoda tylko, że u nas gra słabiej niż potrafi. :(

Oby sie przebudził?? :lol: :lol: :lol:
Ogladałem jeszcze raz transmisje wczoraj na Poloni1,wniosek:90%przyjętych przez Butryna piłek trafiała od razu do przeciwnika!!!!!SAME STRATY!!! Tu nie ma mowy o przebudzeniu,tylko o braku umiejętności!!!
Sebek

Postprzez mdc dg 2005-09-13, 8:26 am

Po wczorajszej retransmisji meczu stwierdziłem że z taką grą to znajdziemy się ledwo nad kreską oznaczającą baraże o utrzymanie.Piętka godnie zastąpił Bębna ale w jednej sytuacji chyba chciał w podobny sposób zostać ukarany jak Bęben(wyjście za pole karne wślizgiem).Butryn :lol: śmieszny zawodnik zero pojęcia o grze,napastnicy w tym meczu wogóle mogli nie występować, stworzyliśmy chyba 3-4 sytuacje i strzeliliśmy 2 bramki :!: To się nazywa skuteczność.Nadal gramy chaotycznie i bez pomysłu na gre i te bezsensowne wrzutki na Małoche :x kiedy to się skończy :? .Ale brawa za 3 pkt. oby tak dalej.
mdc dg

Postprzez LeOnIdAsC!! 2005-10-03, 2:42 pm

ASTER napisał(a):

napewno butryn byl warzna postacja w mlawie i latego kibice go szanuja.ja uwarzam ze ten chlopak musi sie rozegrac zeby pokazal wszystkie swoje umiejetnosci z meczu na mecz gra coraz lepiej :)
LeOnIdAsC!!

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna