ZAGŁĘBIE Sosnowiec - RUCH Chorzów, 13 sierpnia, 17:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez MarcelZS 2005-08-14, 7:48 pm

Spokojnie, ani budżetu, a zatem składu nie mamy na tylu dobrego ,by z każdym wygrywać po 3:0, awans o ile będzie to tylko będzie wynikiem kolektywu drużyny i konsekwencji Trenera.
Więc spokojnie, jak pisałem wcześniej Ruch to nie drużyna do bicia, bo takich drużyn już nie ma w II lidze.
Pozatym wygrane na wiosne też nie były wysokie, Zagłębie dużo nie strzela, i oby nie trciło w każdym meczu to będzie dobrze.

Myśle - umiarkowany optymizm po 3 kolejkach, a droga do awnsu jest naprawde długa.

NA DOBRE I NA ZŁE :!: .
MarcelZS

Postprzez krzysztof 2005-08-14, 8:00 pm

twari napisał(a):Jeszcze jedno ode mnie. Zuban jeszcze nie do konca gra jak na wiosne ale z drugiej strony kilka razy sie wkurwil bo w kontrach wychodzil ladnie i wyczekiwal podania prostopadlego ale niestety nikt mu nie zagrywal... a jak juz zagral to za pozno i byl spalony... jakos wczoraj nikt nie staral sie wykorzystac jego szybkosci... bardzo malo pilek szlo do niego.

Dokladnie. Chyba masz tu na mysli sytuacje z II polowy kiedy wychodzila kontra, Skrzypek byl przy pilce, Zuban az sie prosil o prostopadle podanie, ale Dawid nie wiadomo dlaczego zwlekal i podal juz na spalonego.
Te kontry cos jeszcze nie funguja w Zaglebiu.
Zauwazylem, ze Dawid ogolnie jakos nie moze sie zgrac z reszta druzyny tzn. Kłodą, Zubanowicem, Pitrym. O ile indywidualnie jest ok to przeglad boiska ma sredni.
krzysztof

Drugi dzień świętowania zwycięstwa z Ruchem

Postprzez siudi slayer 2005-08-14, 8:47 pm

Dziś niedziela kibice nie zapomnieli jeszcze o zwycięstwie z Ruchem i dlugo o nim nie zapomną mam nadzieję. Około godziny 20:40 a 21:00 grupa kibiców szła przez Zagórze od Białostockiej do Lenartowicza itp, przez cała drogę śpiewali o Zagłębiu. To było piękne, warto życ dla takich chwil. Brawa dla tych osób, które znajdowaly sie w tej grupie i nie bały się krzyczeć "Zagłębie" !!! Jeszcze raz brawa dla Was drodzy kibice Zagłębia. :) :) :)
siudi slayer

Postprzez Oko 2005-08-14, 9:23 pm

A jest się czego bać krzycząc na zagórzu "Zagłębie" :?:
:roll:
Oko

Postprzez MACIEK 86 2005-08-14, 9:29 pm

Ja jak ide wieczorem przez Niwke to też często śpiewam.I co w tym dziwnego że chłopki sobie śpiewały trzabyło sie nie przyglądać tylko im pomóc
MACIEK 86

Re: Drugi dzień świętowania zwycięstwa z Ruchem

Postprzez FIGHTER1906 2005-08-14, 10:15 pm

siudi slayer napisał(a):Dziś niedziela kibice nie zapomnieli jeszcze o zwycięstwie z Ruchem i dlugo o nim nie zapomną mam nadzieję. Około godziny 20:40 a 21:00 grupa kibiców szła przez Zagórze od Białostockiej do Lenartowicza itp, przez cała drogę śpiewali o Zagłębiu. To było piękne, warto życ dla takich chwil. Brawa dla tych osób, które znajdowaly sie w tej grupie i nie bały się krzyczeć "Zagłębie" !!! Jeszcze raz brawa dla Was drodzy kibice Zagłębia. :) :) :)

CO W TYM PIĘKNEGO? CZEGO SIĘ MIELI BAĆ? :)) NIE ROZUMIEM :) NAPIERDZIELILI SIĘ I KRZYCZELI :)
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez Sebek 2005-08-16, 7:41 am

Moja krótka refleksja na temat meczu:
Zgodzę się z tym,co napisał wcześniej Pawelcio. I tak:Bęben ok.,Kłoda KOLEJNY dobry mecz!!!W przeciwieństwie do Skrzypka, którego jakość gry coraz bardziej podupada.Pozytywnie Teresa!!!Brawa dla Pitrego!!!
Nie było jednak komu rozgrywać piłek!Butryn-bardzo,bardzo słabo-niezauważalny na boisku,no chyba że jest to zawodnik do zbierania kartek.Jedynie to mu wychodzi!!!Bo oczywiście murawa po deszczu mogła byc ślizka, ale dlaczego on miał największe problemy z przyjęciem piłki? :twisted:
Ogolnie cieszy wynik, a gre trzeba poprawic!!!
Sebek

Postprzez MarcelZS 2005-08-16, 8:22 am

Pitry zagrał dwa mecze, to już pismaki go sprzedają do Zagłębia Lubin, dajcie spokóje ma kontrakt do końca sezonu, nich dogra i sam zadecyduje.

Wkurza mnie to, ktoś coś lepiej zagra to już wielkie transfery.
MarcelZS

Postprzez mały 2005-08-16, 8:53 am

MarcelZS napisał(a):Pitry zagrał dwa mecze, to już pismaki go sprzedają do Zagłębia Lubin, dajcie spokóje ma kontrakt do końca sezonu, nich dogra i sam zadecyduje.

Wkurza mnie to, ktoś coś lepiej zagra to już wielkie transfery.
Tylok , że Przemek już zdecydował !!
mały

Postprzez MarcelZS 2005-08-16, 8:56 am

No to jak zdecydował to sprawa czysta.
Tylko mam nadzieję, że zostanie do końca sezonu, choć pewnie oddzejdzie wcześniej.
MarcelZS

Postprzez SkOwRoN 2005-08-16, 11:08 am

zostawmy tą decyzje Przemkowi.. a temat proponuję zamknąć, zajmijmy się Lechią :wink: :wink:
SkOwRoN

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna