Nareszcie....

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez twari 2005-07-28, 2:50 pm

Sadek napisał(a):

Na stronie interia.pl można oglądać skróty, bramki, akcje, decyzje sędziów itp z meczów ligowych

Na onecie tez :)
twari

Postprzez ufel65 2005-07-28, 4:00 pm

Magazyn Ligowy Wypadł Nawet Oki Komentarze Były Miejscami Troche Dziwne Ale Mnie Najbardziej Podobał Się Kometarz Do Meczu Bełchtaowa Jak Komentator Pomilił 2 lub 3 razy T.Łuczywka z Ujkiem Śmiechu Warte :twisted:
Ostatnio edytowano 2005-07-28, 9:42 pm przez ufel65, łącznie edytowano 1 raz
ufel65

Postprzez regard 2005-07-28, 6:46 pm

ufel65 napisał(a):Magazyn Ligowy Wypadł Nawet Oki Komentarze Były Miescami Troche Dziwne Ale Mnie Najbardziej Podobał Się Kometarz Do Meczu Bełchtaowa Jak Komentator Pomilił 2 lub 3 razy T.Łuczywka z Ujkiem Śmiechu Warte :twisted:

Tobie też się klawiatura zacina i musisz język kaleczyć?
regard

Postprzez CharoN^ 2005-07-28, 8:57 pm

Faktycznie źle nie było, ale do dobrego poziomu daleka droga. Kilka uwag:
1. Powinni skupić się na pokazywaniu spotkań, a nie puszczaniu fragmentu z filmu Miś o węglu (jakby większość kibiców obchodziło, ile kosztuje tona węgla kamiennego, a ile brunatnego :shock:).
2. Moim zdaniem powinni częściej pokazywać kibiców, oczywiście z dobrej strony (szczególnie oprawy).
3. Prowadzący pozostawiają wiele do życzenia, ale mam nadzieję, że z czasem się wyrobią... Choć mylenie Łuczywka z Ujkiem i innych zawodników było przegięciem. Wdowczyk oczywiście musiał wpakować dupe w kolejny program...

To tyle, odnośnie samego programu, "Lepszy rydz niż nic" :wink:.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez twari 2005-07-28, 9:06 pm

CharoN^ napisał(a):Faktycznie źle nie było, ale do dobrego poziomu daleka droga. Kilka uwag:
1. Powinni skupić się na pokazywaniu spotkań, a nie puszczaniu fragmentu z filmu Miś o węglu (jakby większość kibiców obchodziło, ile kosztuje tona węgla kamiennego, a ile brunatnego :shock:).
2. Moim zdaniem powinni częściej pokazywać kibiców, oczywiście z dobrej strony (szczególnie oprawy).
3. Prowadzący pozostawiają wiele do życzenia, ale mam nadzieję, że z czasem się wyrobią... Choć mylenie Łuczywka z Ujkiem i innych zawodników było przegięciem. Wdowczyk oczywiście musiał wpakować dupe w kolejny program...

To tyle, odnośnie samego programu, "Lepszy rydz niż nic" :wink:.

Nie zgodze sie z Toba co do pierwszego punktu! Moim zdaniem fajnie ubarwili program wrzucajac fragment Misia czy dorzucajac ciekawostke o weglu! Nie gadali przeciez o tym bog wie ile! Jedynie podali ciekawostke ktora urozmaica caly ten program.
Co do reszty pktow sie z Toba zgadzam!
A co do ich bledow - to widac ze dopiero sie ucza bo pomylili tez herby klubow podajac ogolna liste wynikow spotkan.
Ale dajmy im troche czasu...
twari

Postprzez CharoN^ 2005-07-28, 9:16 pm

twari napisał(a):Nie zgodze sie z Toba co do pierwszego punktu! Moim zdaniem fajnie ubarwili program wrzucajac fragment Misia czy dorzucajac ciekawostke o weglu! Nie gadali przeciez o tym bog wie ile! Jedynie podali ciekawostke ktora urozmaica caly ten program.
Co do reszty pktow sie z Toba zgadzam!
A co do ich bledow - to widac ze dopiero sie ucza bo pomylili tez herby klubow podajac ogolna liste wynikow spotkan.
Ale dajmy im troche czasu...

Przynajmniej dla mnie ta wstawka była niepotrzebna. Dokładniej chodzi mi o to, że jest to program IDEA EKSTRAKLASA, który trwa niecałą godzine (doliczając przerwy to pewnie jakieś 40 min., dla porównania magazyn Bundesligi na DSF'ie bodajże trwa prawie 2 h). Wydaje mi się, że o wiele lepiej byłoby wykorzystać tą minute (Miś) na pokazywanie opraw kibicowskich (choć ich w tej kolejce, o dziwo, jak na lekarstwo) lub sytuacji podbramkowych. Dobra, już temat programu zostawiam, niech się rozwija (byle szybciej niż Polska piłka :D).
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez FIGHTER1906 2005-08-01, 12:00 pm

Przynajmniej dla mnie ta wstawka była niepotrzebna. Dokładniej chodzi mi o to, że jest to program IDEA EKSTRAKLASA, który trwa niecałą godzine (doliczając przerwy to pewnie jakieś 40 min., dla porównania magazyn Bundesligi na DSF'ie bodajże trwa prawie 2 h).[/quote]

Na DSFie program trwa 2h, bo tam mają co pokazywać, a u nas nie ma tylu ciekawych sytuacji do pokazywania w skrócie. Przecież nie będą pokazywali wspaniałych akcji naszych kopaczy.
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez Kamil^ 2005-08-01, 12:06 pm

FIGHTER1906 napisał(a):Na DSFie program trwa 2h, bo tam mają co pokazywać, a u nas nie ma tylu ciekawych sytuacji do pokazywania w skrócie. Przecież nie będą pokazywali wspaniałych akcji naszych kopaczy.

Nie chodzi o to, że w niemieckiej piłce więcej się dzieje. Chodzi tu raczej o kontrakt jaki TVN podpisał w kórym było, że urywki mają ograniczony czas trwania.
Kamil^

Postprzez zgredos 2005-08-05, 10:32 am

Na TVP 3 będzie "Magazyn piłkarski", niestety w dalszym ciągu nie będzie relacji z meczów na Ludowym. Zarząd Zagłębia nawet za dwuminutowe skróty żąda kasy a TVP płacić nie ma zamiaru. Szkoda że na tym sporze ucierpią kibice Zagłębia
zgredos

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna